WhatsApp’a yeni emojiler geliyor

Yeni Emoji’ler Yakında Geliyor!

Emoji tutkunları sevinçten havalara uçacak! Unicode 16’da yer alan ve Android beta sürümünde görülen 8 yeni emoji, kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni emojiler arasında yorgunluk ifadesi, parmak izi, kuru ağaç gövdesi ve Sark Adası bayrağı gibi ilginç seçenekler bulunuyor.

WhatsApp kullanıcılarının merakla beklediği bu yeni emojiler ne zaman kullanılabilir hale gelecek, henüz net bir tarih açıklanmadı.

Yeni emojilerin görüntüsü ise şu şekilde:

Öte yandan, daha önce yapılan bir açıklamada bazı Apple cihazlarında WhatsApp’ın çalışmayacağı duyurulmuştu. Destek, 5 Mayıs’ta kesilecekti ve iOS 15.1 ve üzeri sürümleri desteklemeyen cihazlar artık WhatsApp’ı kullanamayacak.

Related Posts

Google’den acil uyarı! Sakın bu E-postaları açmayın! Anında silin! Dolandırılabilirsiniz

Söz konusu e-postalarda, Google’ın yasal bir süreç nedeniyle kullanıcı bilgilerini paylaşmak zorunda kaldığı iddia edildi. Mesajda yer alan bir bağlantı, kullanıcıyı sözde resmi bir Google destek sayfasına yönlendiriyor. Ancak Google, bu e-postaların …

Google Meet’e konuşurken canlı çeviri özelliği geliyor

Google I/O sunumu sırasında duyurulan yeni özellik konuşurken canlı çeviri yapılmasını sağlıyor.

Birçok kişi bunları bilmiyor! İşte kullanmanız gereken 10 Windows özelliği

Birçoğumuzun hemen hemen hergün kullandığı Windows’ta, çok fazla başvurmadığımız ama işimizi kolaylaştıracak yöntemler var.

Apple akıllı gözlükler için yeni bir çip geliştiriyor

Özellikle Meta gibi gözlüklerin piyasada yer almasının ardından harekete geçen Apple, sanal gerçeklik gözlüğünün ardından hem arttırılmış gerçeklik destekli hem de daha sade modeller üzerinde çalışacak.

Elazığ’a atletizmde önemli dereceler

Okul sporları faaliyet programında yer alan Okullararası Küçükler-Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonasından Elazığ’a Türkiye 2 ve 3.’lüğü geldi.

Peynir, sıcak iklimin kurbanı oldu

Aşırı sıcaklar ve kuraklık, otla beslenen süt ineklerinin rasyonlarını mısır ağırlıklı yemlere yöneltirken; ortaya çıkan süt ve Cantal peyniri örneklerinde omega-3 kaybı, sertlik artışı ve aroma zayıflaması gözlemlendi.